• pagetitle pagetitle pagetitle

Wij presenteren u graag woningtypen waarmee u iedere doelgroep wooncomfort biedt.

De ruimte benutten. Dat was de opgave bij de ontwikkeling van de LeanCity-woningen. Maar niet de enige. Wooncomfort vraagt om meer. Om een hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en robuuste materialen. Zo ontstonden drie uitgekristalliseerde woningtypen: The Bronx, Manhattan en Brooklyn. Goed voor resp. 50, 100 en 140 vierkante meter woonruimte. Genoeg om iedereen een passend onderdak te bieden.

LeanCity helpt u graag bij het ontwikkelen van een plan om zo snel mogelijk extra woningen te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

De LeanCity woningtypen

Verschillende woningen met dezelfde hoge kwaliteit

De ruimte benutten. Dat was de opgave bij de ontwikkeling van de LeanCity-woningen. Maar niet de enige. Wooncomfort vraagt om meer. Om een hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en robuuste materialen. Zo ontstonden diverse uitgekristalliseerde woningtypen, waaronder: The Bronx, Manhattan en Brooklyn. Goed voor resp. 50, 100 en 140 vierkante meter woonruimte. Genoeg om iedereen een passend onderdak te bieden.

De duurzame oplossing

Snelle plaatsing van modulaire woningen

Elke woning bestaat uit één of meerdere kant en klare units, die binnen een dag geplaatst kunnen worden. De enige voorbereidingen die we daarvoor moeten treffen, is het aanleggen van nutsvoorzieningen en het aanbrengen van een fundatie. Zijn de woningen aangesloten en is de buitenruimte voorzien van de noodzakelijke inrichting, dan zijn ze klaar voor bewoning.

Download brochure

 

  • Hoogwaardige bouwmaterialen met robuuste dimensionering
  • Triple isolatieglas
  • Zelfddragende, aardbevingbestendige constructie
  • Onderhoudsvriendelijke materialen
  • Voldoet aan de BENG-normering
  • Full-electric installatie
  • Optioneel: zonnepanelen, sedumdak
 

Maatwerk van LeanCity:
laat u inspireren

Om verspilling tegen te gaan, zijn de LeanCity-woningen modulair opgebouwd. Met behulp van de basisunits kunnen we snel en efficiënt maatwerk realiseren. Zo kunnen we de ruimte benutten door complexen te realiseren met appartementen. Verdeeld over zoveel verdiepingen als u wilt. Dat biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor zowel uitbreidings- als inbreidingslocaties.  

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.